Nielsen Nørager

Nyheder

Nielsen Nørager inviterer til offentligretsdag den 30. maj 2017

Sidste år afholdte Nielsen Nørager offentligretsdag med mange spændende oplæg og en dejlig stemning. Vi gentager successen den 30. maj 2017, kl. 15-21, og igen i år har vi sammensat et spændende program.

Ombudsmanden taler om udviklingstendenser i hjemmelslæren, du kan møde den nye juridiske chef i KL Pernille Christensen, der sammen med vores egne eksperter giver dig nyt om kommunal-, forvaltnings-, udbuds- og statsstøtteret. Endelig giver Jens Møller og Anders Valentiner-Branth dig en status på arbejdet med databeskyttelses-forordningen.

Se programmet her og tilmeld dig arrangementet her.


Nielsen Nørager inviterer til persondataretsdage i efteråret 2017

Persondata og databeskyttelse er det nye sort, og vi har travlt med at rådgive herom. Der venter jo en databeskyttelsesforordning, der er trådt i kraft, og som har virkninger fra den 25. maj 2018. På samme tid må vi f.eks. på HR-området erkende, at det er svært at spå om, hvordan den endelige danske løsning bliver. Vi er blot ret sikre på, at der vil være en særlig dansk ordning. Dette giver store udfordringer for vores private klienter med personaleafdelinger i flere lande. Der bliver i det hele taget betydelige forskelle på de krav, der gælder for den offentlige forvaltning og den private sektor, hvorfor Nielsen Nørager i fremtiden holder to persondataretsdage.

I år er det den 28. november 2017 for den offentlige sektor og den 5. december 2017 for den private sektor. På dette tidspunkt kender vi både Justitsministeriets udmeldinger og lovprogrammet. Vi har skruet to fantastiske programmer sammen bl.a. med deltagelse af Datatilsynets direktør, Jens Møller og vores egne eksperter, der vil give gode råd bl.a. om, hvordan forordningen bedst og lettest bliver implementeret.

Se programmet for persondataretsdagen for den offentlige sektor 28. november her og tilmeld dig arrangementet her.

Se programmet for persondataretsdagen for den den private sektor 5. december her og tilmeld dig arrangementet her.
NIELSEN NØRAGER ADVOKATPARTNERSELSKAB | FREDERIKSBERGGADE 16 | 1459 KØBENHAVN K | TLF. 33 11 45 45 | CVR-NR. 32 30 33 74
   
NIELSEN NØRAGER ADVOKATPARTNERSELSKAB | FREDERIKSBERGGADE 16 | 1459 KØBENHAVN K | TLF. 33 11 45 45 | CVR-NR. 32 30 33 74