Ledige stillinger

Vi søger en ny sekretær/personlig assistent til tiltrædelse snarest muligt

Vi søger en ny sekretær/personlig assistent til tiltrædelse snarest muligt

Nielsen Nørager er et full-service advokatkontor med 40 ansatte, hvoraf 23 er jurister. Vi har siden kontorets grundlæggelse i 1983 været kendetegnet ved vores evne og vilje til at yde en førsteklasses indsat til varetagelsen af vores klienters interesser i Danmark og udlandet samt af vores højt ansete advokater med stærke akademiske baggrunde og resultater.

Vi søger en serviceminded og grundig sekretær/personlig assistent til at bistå et mindre team af advokater med løbende sagsbehandling og administrative opgaver af forskellig karakter.

Arbejdsområderne er primært inden for retssager og erhvervsret i bred forstand, herunder selskabsret.

Arbejdet vil i høj grad indebære selvstændig sagsbehandling (projektstyring og organisering af sager forud for retssager, korrekturlæsning og tilretning af processkrifter og dokumenter, digitale registreringer, udarbejdelse/tilretning af præsentationer m.v.). For den rette kandidat vil der være gode faglige udviklingsmuligheder, herunder mulighed for at præge stillingen i overensstemmelse med dine interesser og evner.

Du vil have mulighed for eget kontor.

Stillingen er som udgangspunkt baseret på fuldtid, hvorunder der vil være rimelig fleksibilitet. Vi tilbyder en attraktiv løn med pensionsordning, sundhedsforsikring samt kantineordning.

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har erfaring med advokatvirksomhed. Den ideelle kandidat har ambitioner om at sætte sit eget præg på rollen, herunder at tage del i kontorets ambitioner, retning og kultur. Det kan inkludere at deltage i strategiske diskussioner, identificere områder, hvor vi kan optimere vores processer og forbedre vores service, og endda bidrage til at indføre nye løsninger.

Kendskab til myndighedernes digitale løsninger inden for arbejdsområderne er en fordel, men ikke en betingelse. Du er kvalitetsbevidst, trives med at arbejde selvstændigt og motiveres af højt tempo med plads til fordybelse.

Endelig har du lyst til at være en del af et professionelt og fagligt inspirerende miljø, som samtidig er kendetegnet ved en uformel omgangstone og en stærk social kultur.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så send ansøgning, cv og karakterudskrift til ansogning@nnlaw.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Jan Presfeldt på 28 96 37 65