Nyheder & artikler

VI SØGER EN SEKRETÆR/PERSONLIG ASSISTENT TIL TILTRÆDELSE SNAREST MULIGT

Jan Presfeldt

Partner, Advokat (H), MCL

Vi søger en serviceminded og grundig sekretær/personlig assistent til at bistå et mindre team af advokater med løbende sagsbehandling og administrative opgaver af forskellig karakter. Se stillingsopslag nedenfor.

Vi søger en serviceminded og grundig sekretær/personlig assistent til at bistå et mindre team af advokater med løbende sagsbehandling og administrative opgaver af forskellig karakter.

Se mere info i stillingsopslaget nedenfor, og ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte advokat Jan Presfeldt på 28 96 37 65

DETTE NYHEDSBREV KAN IKKE ERSTATTE JURIDISK RÅDGIVNING. NIELSEN NØRAGER ADVOKATPARTNERSELSKAB OG DE OVENNÆVNTE JURISTER PÅTAGER SIG INTET ANSVAR FOR TAB SOM DIREKTE ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUG AF NYHEDSBREVET, HERUNDER FOR TAB SOM FØLGE AF UTILSTRÆKKELIGE ELLER FEJLAGTIGE INFORMATIONER, VURDERINGER ELLER ANDRE FORHOLD I FORBINDELSE MED NYHEDSBREVET. NIELSEN NØRAGER ADVOKATPARTNERSELSKAB YDER RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED KONKRETE SPØRGSMÅL I OVERENSSTEMMELSE MED DE ADVOKATETISKE REGLER. TILMELD/FRAMELD DIG NYHEDSBREVET PÅ WWW.NNLAW.DK .