Karriere

De ansatte jurister udgør en vigtig del af vores virksomhed, og vi arbejder målrettet på at udvikle deres individuelle kompetencer.

Vi anser det som en styrke for virksomheden, at medarbejderne forfølger personlige og faglige mål, og vi skaber rammer, der gør dette muligt.

HØJT NIVEAU

Vi lægger vægt på et højt fagligt og etisk niveau. Vores jurister er praktisk orienteret og viser forretningsforståelse, samt interesse og evne for at sætte sig grundigt ind i klienternes behov og forretning.

Nielsen Nørager og parterne hos Nielsen Nørager rangerer blandt de førende i Danmark inden for udvalgte specialeområder.

fleksible rammer

Vi tilbyder fleksible rammer – frihed under ansvar – med plads til forskelligheder og forskellige ambitioner og en balance mellem arbejde og fritid. Alle vores medarbejdere har stor personlig frihed og indflydelse på egen hverdag.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som modsvarer medarbejdernes faglige kvalifikationer og arbejdsindsats. Vi har en bonus ordning for 2.- og 3. årsfuldmægtige samt ansatte advokater.

Socialt MILJØ

Vi har et behageligt afslappet arbejdsmiljø og prioriterer løbende sociale arrangementer af forskellig art for alle medarbejdere udover to årlige fester; en til jul og en til sommer.

Vores sommerfest er ofte en heldagsudflugt med overnatning, hvilket er med til at styrke vores sammenhold på tværs af faggrupper og arbejdsopgaver.

kontakt os

Du er altid velkommen til at sende en ansøgning til os.
Venligst send din ansøgning til

job@nnlaw.dk

Har du generelle spørgsmål relateret til karriere eller muligheder for at blive student hos os, er du velkommen til at tage kontakt til

Ida Juul Jensen

Er du kvalificeret jurist er du velkommen til at kontakte advokat

Michael Kjær Lauritsen

ledige stillinger

Normalt annoncerer vi efter advokatfuldmægtige i januar og august. Andre stillinger opslås løbende efter behov.

Nielsen Nørager er altid på udkig efter talenter, som er velkvalificerede til at arbejde inden for vores arbejdsområder.

Du er velkommen til at sende en ansøgning til os når som helst. Venligst adressér sådanne ansøgninger til

job@nnlaw.dk