Vores filosofi

VORES FILOSOFI

Vi mener, at den bedste og mest effektive rådgivning ydes af advokater med en bred uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund. Vores klienter står ofte over for komplekse udfordringer og problemstillinger, hvor kendskabet til flere juridiske områder samt forretnings- og brancheforståelse er forudsætninger for at yde en sammenhængende og værdiskabende rådgivning.

Ekspertise og erfaring

Nielsen Nørager rekrutterer derfor jurister, som ikke alene har en excellent teoretisk viden, men også kapacitet til at overskue og håndtere forskelligartede og omfattende stofområder og problemstillinger. Fra starten af et uddannelsesforløb i Nielsen Nørager sørger vi for, at alle jurister samarbejder med partnere om et bredt udsnit af sager inden for alle firmaets forretningsområder.

Vi vil altid råde over førende specialviden på vores forretningsområder, men prioriterer højt, at alle vores advokater opleves som erfarne forhandlingsvante rådgivere, der har evnen til hurtigt at forstå og varetage vores klienters interesser i en bredere sammenhæng, snarere end teknokrater med et snævert specialist- fokus.